Ρεβεγιόν με τους Wedding Singers [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρεβεγιόν με τους Wedding Singers [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε οι Wedding Singers ανεβαίνουν στο Roof Stage του GAZARTE και υπόσχονται να ξεκινήσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Mε τη μοναδική τους σκηνική παρουσία, οι Wedding Singers, μας καλούν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό. Μία έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα '90s για καλό… ποδαρικό.

Ρεβεγιόν με τους Wedding Singers [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Οι Wedding Singers είναι μία dance/pop/rock/electronica μπάντα που έχει διακριθεί για τον τρόπο με τον οποίο διασκευάζει ζωντανά αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες από την δεκαετία του '90 με την μέθοδο του mixtape, του mashup & του live mixing.

Ρεβεγιόν με τους Wedding Singers [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Εχουν κάνει residency στο TΩΡA K-44, έχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ όπως το ΑRΚ, το Eject (μαζί με τον James Blake και τους Pet Shop Boys), το En Lefko, έχουν παίξει σε πολλά μουσικά στέκια ανά την Ελλάδα αλλά και σε πολλούς γάμους (επιβεβαιώνοντας κυριολεκτικά το όνομά τους). Το περασμένο καλοκαίρι έκαναν και το πρώτο μεγάλο live τους στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Επίσης τον περασμένο Οκτώβριο με το τραγούδι Electric Wire κέρδισαν τον διαγωνισμό του Jumping Fish για την δημιουργία δίσκου με δικές τους συνθέσεις, ο οποίος αναμένεται στα μέσα του 2016. Καλή χρονιά λοιπόν, με τους Wedding Singers.

Ρεβεγιόν με τους Wedding Singers [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι Wedding Singers: Θοδωρής Μαυρογιώργης (φωνή, κιθάρα), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (κιθάρα, φωνή), Χρήστος Αλεξάκης (πλήκτρα), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)

Ρεβεγιόν με τους Wedding Singers [εικόνες] | iefimerida.gr 3

To live
Wedding Singers, Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
Gazarte: Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Γενική είσοδος: 10 ευρώ (τα εισιτήρια δεν περιλαμβάνουν ποτό)
Ώρα έναρξης: 01.00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ