Τι να κάνεις για να λάμψεις στο ρεβεγιόν -Πώς να χτενιστείς, να βαφτείς και να περιποιηθείς το δέρμα σου - iefimerida.gr

Τι να κάνεις για να λάμψεις στο ρεβεγιόν -Πώς να χτενιστείς, να βαφτείς και να περιποιηθείς το δέρμα σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η πρώτη ημέρα του νέου έτους και πρέπει να σε βρει εντυπωσιακή. Για αυτό το λόγο, ακόμα και αν δεν έχεις προνοήσει τις προηγούμενες ημέρες, πρέπει να ακολουθήσεις μερικές συμβουλές ώστε να ξεχωρίσεις το βράδυ της Παραμονής.

Στην περίπτωση λοιπόν που έχεις βρει τα ρούχα και σου έχουν απομείνει όλα τα υπόλοιπα, ακολούθησε τα παρακάτω tips ομορφιάς για να είσαι λαμπερή.

Τι να κάνεις με το δέρμα σου

Αν το έχεις αφήσει για την τελευταία στιγμή είναι το μεγαλύτερό σου πρόβλημα και το κομμάτι που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Για αυτό τον λόγο, μην δοκιμάσεις καμία θεραπεία που δεν έχεις κάνει στο παρελθόν. Θυμήσου, δεν θέλεις ο νέος χρόνος να σε βρει με αναψοκοκκινισμένο δέρμα.

Στην περίπτωση που δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε κάποιο κέντρο αισθητικής, κάνε ένα ελαφρύ πίλινγκ στο σπίτι σου και στη συνέχεια ενυδάτωσε το δέρμα σου με μία κρέμα ημέρας.

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα

Για αυτό τον λόγο μην το παρακάνεις με γλυκά και λιπαρά φαγητά μέχρι το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Προτίμησε ένα φυσικό χυμό και πιες πράσινο τσάι. Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα απαγορεύονται μέχρι το βράδυ.

Λαμπερά μαλλιά

Αυτονόητο ότι έχεις επισκεφτεί λίγες μέρες πριν το κομμωτήριο για να ανανεώσεις το χρώμα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορείς να επιλέξεις μια από τις παρακάτω δύο επιλογές. Είτε να κάνεις ένα απλό έως και καθημερινό χτένισμα μια και έχεις δώσει έμφαση σε μακιγιάζ και ντύσιμο, είτε να κάνεις κάτι εντυπωσιακό. Οι κότσοι είναι πάντα in δε αυτές τις περιστάσεις, ενώ οι τελευταίες τάσεις προτάσσουν τα κυματιστά ανέμελα μαλλιά με διάφορα διακριτικά αξεσουάρ.

Τι να κάνεις για να λάμψεις στο ρεβεγιόν -Πώς να χτενιστείς, να βαφτείς και να περιποιηθείς το δέρμα σου | iefimerida.gr 0

Φυσικά, θα έχεις κάνει προηγουμένως ενυδατώσει με την κατάλληλη κρέμα τα μαλλιά σου. Μία ακόμα επιλογή, αν θέλεις πραγματικά αφήσεις το στίγμα σου είναι ένα άρωμα μαλλιών. Ψέκασε με αυτό την βούρτσα σου, κάνε ένα πέρασμα, και θα μείνεις αξέχαστη.

Τι να κάνεις για να λάμψεις στο ρεβεγιόν -Πώς να χτενιστείς, να βαφτείς και να περιποιηθείς το δέρμα σου | iefimerida.gr 1

Πώς να βαφτείς

Είναι από τις περιστάσεις που λες «ναι» στην υπερβολή. Για αυτό μην διστάσεις να φορέσεις κάποια έντονη σκιά ή ακόμα και λίγο γκλίτερ. Δώσε λάμψη στο πρόσωπό σου με ένα highlighter και λόγω των ημερών προτίμησε ένα κόκκινο κραγιόν.

Τι να κάνεις για να λάμψεις στο ρεβεγιόν -Πώς να χτενιστείς, να βαφτείς και να περιποιηθείς το δέρμα σου | iefimerida.gr 2
Τι να κάνεις για να λάμψεις στο ρεβεγιόν -Πώς να χτενιστείς, να βαφτείς και να περιποιηθείς το δέρμα σου | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ