Κίνδυνος να κλείσει η Θύρα 13 - Σήμερα η απόφαση - iefimerida.gr

Κίνδυνος να κλείσει η Θύρα 13 - Σήμερα η απόφαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρό ενδεχόμενο να κλείσει η θύρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν στο τριφύλλι αφού ακόμη και σήμερα αναμένεται να βγει η απόφαση της Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, αναφορικά με τα επεισόδια που οδήγησαν στη ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σταύρος Κοντονής θα περιμένει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ όπως και την εισήγηση της Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, ώστε να αποφασίσει το ποσό που θα επιβάλει ως πρόστιμο στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Όπως γράφει η «Live Sport», στη συνεδρίαση που είχαν τα μέλη της ΔΕΑΒ συζητήθηκε η υπόθεση του «τριφυλλιού» και φάνηκε πως είναι αρκετά πιθανό ο Κοντονής να εισηγηθεί το κλείσιμο των θυρών 13 και 14 της Λεωφόρου οριστικά μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ