Ιστορικές στιγμές για τον Κόμπε Μπράιαντ - Αποθέωση στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιστορικές στιγμές για τον Κόμπε Μπράιαντ - Αποθέωση στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να αποτυπωθεί το μεγαλείο της στιγμής, ίσως μόνο ένα παράδειγμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Να αποθεωθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης μέσα στο ΣΕΦ από τους φίλους του Ολυμπιακού. Ο Κόμπε Μπράιαντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς και το κοινό της Βοστώνης δεν δίστασε να τον αποθεώσει, αποχαιρετώντας τον τελευταίο μεγάλο αντίπαλό του μετά τον Μάτζικ Τζόνσον.

Ο Κόμπε αποθεώνεται σε όποιο γήπεδο ταξιδεύει με τους Λέικερς.Ισως όμως να μην περίμενε να συμβεί το ίδιο μέσα στην έδρα των Μπόστον Σέλτικς αφού η αντιπαλότητα των δύο ομάδων είναι από τις πλέον ισχυρές στον κόσμο του ΝΒΑ. Κι όμως, ο Κόμπε σηκώθηκε σχεδόν δακρυσμένος κατά την επίσημη παρουσίασή του ενώ στο φινάλε του αγώνα και παρά το γεγονός πως η ομάδα του επικράτησε με σκορ 112-104, οι φίλοι των Σέλτικς, τού χάρισαν απλόχερα ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ