Νέο CD της Bjork «Vulnicura: The Acoustic Version». Τραγουδάει μόνο με ακουστικά έγχορδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο CD της Bjork «Vulnicura: The Acoustic Version». Τραγουδάει μόνο με ακουστικά έγχορδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφορεί άμεσα και είναι η ακουστική εκδοχή του περίφημου Valnicura, το οποίο είχε βγει στις αρχές του 2015.

Πιο παράξενο, πιο ιδιαίτερο, μόνο με έγχορδα, ακουστικά όργανα. Φαντάζεστε περί τίνος θα πρόκειται. Αν σας αρέσει η Bjork θα το λατρέψετε μάλλον. Αν όχι, μην το ακούσετε καν.

Νέο CD της Bjork «Vulnicura: The Acoustic Version». Τραγουδάει μόνο με ακουστικά έγχορδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο η Ισλανδή μουσικός αξίζει καλλιτεχνικά ιδιαίτερης μνείας, καθώς πειραματίζεται πολύ θαρραλέα με τη μουσική και τους ήχους. Και όσον αφορά αυτή την εκδοχή του Valnicura η ίδια έγραψε στη σελίδα της στο facebook: «Ενώ δούλευα το πρώτο Vulnicura ένιωσα πως ήταν κάπως σαν μαγεία μουσικά και πνευματικά το να ενώνεις ηλεκτρονικά και ακουστικά όργανα με έναν σχεδόν ρομαντικό τρόπο - για να αποδείξεις ότι μπορούν να συνυπάρξουν!

Νέο CD της Bjork «Vulnicura: The Acoustic Version». Τραγουδάει μόνο με ακουστικά έγχορδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

»Αλλά καθώς προχωρούσε η δουλειά αισθάνθηκα κατά κάποιον τρόπο για πρώτη φορά ότι αυτό του άλμπουμ θα μπορούσε να έχει και άλλη μια εκδοχή: μια αποκάλυψη. Να υπάρχουν μόνο τα ακουστικά όργανα, έτσι, για όσους θέλουν να μπουν ακόμη πιο βαθιά μέσα στην ξύλινη διαχρονική πλευρά αυτής της μουσικής. Χωρίς τέκνο».

Νέο CD της Bjork «Vulnicura: The Acoustic Version». Τραγουδάει μόνο με ακουστικά έγχορδα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Για τους μοντέρνους ρομαντικούς λοιπόν, για εκείνους που θέλουν να ακούσουν μια άλλη εκδοχή της Bjork, για εκείνους που λατρεύουν τα ακουστικά έγχορδα, για όσους θέλουν το πείραμα με τη μουσική να μη σταματήσει ποτέ «Valnicura: The Acoustic Version». Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bjork Μουσική electro Ακουστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ