ΑΝΕΛ προς Λεβέντη: Να αποκαλύψεις το όνομα του βουλευτή από το Ποτάμι που σε προσέγγισε - iefimerida.gr

ΑΝΕΛ προς Λεβέντη: Να αποκαλύψεις το όνομα του βουλευτή από το Ποτάμι που σε προσέγγισε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μιλήσει με ονόματα και όχι με μισές αλήθειες και να αποκαλύψει το όνομα του βουλευτή του Ποταμιού που προσέγγισε, όπως κατήγγειλε, συγγενικό του πρόσωπο λίγες μέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ζητώντας του να ρίξει την κυβέρνηση, κάλεσε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Αποτελεί ηθική υποχρέωσή του όχι μόνο σε όσους τον ψήφισαν αλλά σε όλους τους Έλληνες πολίτες» τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη, χαρακτηρίζοντας την αποκάλυψη «άκρως σοβαρή για να περάσει στο ντούκου».

Η αποκάλυψη αυτή, επισημαίνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, «εκθέτει σαφέστατα τόσο το σκοτεινό Ποτάμι όσο και το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται ακόμη κάτω από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου, καθώς δείχνει ότι απεργάζονται στο παρασκήνιο σχέδια ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης». Οι προθέσεις και οι στόχοι των δύο κομμάτων είναι άλλωστε εμφανείς, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κ. Χρυσοβελώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ