«Αμνησία» δηλώνει ο Κέιν για τις κατηγορίες περί απρεπούς συμπεριφοράς - iefimerida.gr

«Αμνησία» δηλώνει ο Κέιν για τις κατηγορίες περί απρεπούς συμπεριφοράς

Χέρμαν Κέιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ, ρεπουμπλικάνος Χέρμαν Κέιν, αλλάζει -για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο- την κατάθεσή του στην υπόθεση για απρεπή συμπεριφορά έναντι δύο γυναικών. Τώρα, παραδέχεται πως συνέβησαν και «ένα- δυο πράγματα» που δεν ανέφερε πριν αλλά δεν τα θυμάται «γιατί είναι γελοία».

Δύο γυναίκες κατηγορούν τν Χέρμαν Κέιν για απρεπή συμπεριφορά την περίοδο που ήταν πρόεδρος του Εθνικού Συνδέσμου Εστιατόρων. Την Δευτέρα ο Κέιν δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα περί χρηματικού διακανονισμού με τις δύο γυναίκες. Ο Κέιν άλλαξε την ιστορία του, το βράδυ της ίδιας μέρας όταν είπε ότι θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, να θυμηθεί πως έκανε μια τέτοια πληρωμή.

Θυμήθηκε επίσης ότι είχε συγκρίνει το ύψος της μίας γυναίκας με αυτό της συζύγου του, και πως σήκωσε το χέρι του στο πηγούνι του να επιδείξει το ύψος της γυναίκας του.

Την Τρίτη το πρωί, άλλαξαν πάλι τα πράγματα και ο Κέιν παραδέχθηκε ότι υπήρξαν «ένα - δύο άλλα πράγματα» στα οποία δεν είχε προηγουμένως αναφερθεί. Τα χαρακτήρισε ως «γελοία», αλλά αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι είναι αυτά τα «πράγματα» λέγοντας πως δεν μπορεί να τα θυμηθεί.

Σε συνέντευξη στο CNN o Κέιν προχώρησε περισσότερο, λέγοντας ότι η καταγγελία αφορούσε «τη χειρονομία με το ύψος, ενώ υπήρχαν και μερικά άλλα πράγματα που βρίσκω απόλυτα γελοία».

Και συνεχίζει απτόητος: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Ήταν τόσο γελοία (τα δύο πράγματα) που δεν θυμάμαι τι είναι».

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Θυμάστε πως είναι γελοία αλλά δεν θυμάστε περί τίνος πρόκειται;»

«Ο λόγος που τα ξέχασα είναι επειδή ήταν γελοία. Τα έβγαλα από το μυαλό μου. Εντάξει λοιπόν; Δεν θυμάμαι τι ήταν. Το μόνο πράγμα που θυμάμαι είναι αυτή χειρονομία που έκανα, μιλώντας για το ύψος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ