Αδειάζει το ρόστερ του Ολυμπιακού - Φεύγει δανεική σχεδόν μια 11άδα - iefimerida.gr

Αδειάζει το ρόστερ του Ολυμπιακού - Φεύγει δανεική σχεδόν μια 11άδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετή κινητικότητα υπάρχει στον Ολυμπιακό, λίγο πριν εκπνεύσει το 2015. Ο Μάρκο Σίλβα επιχειρεί εκκαθάριση του ρόστερ με τις πρώτες αποχωρήσεις να είναι ήδη γεγονός.

Την ώρα που η Γουέστ Χαμ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 10 εκατ. Ευρώ για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί και στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε απόκτηση παίκτη, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που φεύγουν δανεικοί.

Ο Μπεν θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν στον Λεβαδειακό, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή των Βοιωτών. Τη μετακίνηση του παίκτη μάλιστα ανακοίνωσαν τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και ο Ολυμπιακός.

Ο Γούτας επιστρέφει στην Σκόντα Ξάνθη προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αφού εξαιτίας το τραυματισμού που αντιμετώπισε στο μεγαλύτερο πρώτο μισό της σεζόν, δεν κατάφερε να πείσει τον Σίλβα για μια θέση στην αποστολή της ομάδας.

Ο Γιαννιώτας βρίσκεται μια ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και σήμερα στην Κύπρο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την κυπριακή ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο Μανιάτης φαίνεται να αποτελεί έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος το 2016 δεν θα κάνει ποδαρικό στο Ρέντη αφού για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Σίλβα, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της Ιταλίας με τις Τορίνο και Τζένοα να έχουν το προβάδισμα.

Ο κύκλος των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν όμως δεν σταματάει εδώ αφού δανεικοί αναμένεται να δοθούν οι Αυλωνίτης, Τζανδάρης και Πουλίδο, για τον οποίο φαίνεται πως δεν προχώρησε το ενδιαφέρον της Τσίβας για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός δανεικοι ποδοσφαιριστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ