Αγνώριστος ο «Χλαπάτσας» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»-Με κίτρινα μούσια και μελί μαλλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστος ο «Χλαπάτσας» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»-Με κίτρινα μούσια και μελί μαλλιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενσάρκωνε έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Σήμερα 22 χρόνια μετά ο τηλεοπτικός Τρύφωνας Σπιουνέας ή αλλιώς «Χλαπάτσας» είναι αγνώριστος.

Με μακρυά μούσια, σε αποχρώσεις του «παρακμιακού μελί» όπως ο ίδιος λέει ο Δημήτρης Φραγκιόγλου βρέθηκε σε εκδήλωση στον Ιανό και ήταν αγνώριστος.

Αγνώριστος ο «Χλαπάτσας» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»-Με κίτρινα μούσια και μελί μαλλιά [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Έχω αλλάξει το look για το "Βίκτωρ Βικτώρια" που θα ανέβει στα τέλη Γενάρη. Είναι αυτό το ξεπλυμένο κόκκινο, παρακμιακό, μελί» πρόσθεσε σχολιάζοντας με χιούμορ την αλλαγή στην εμφάνιση του.

Αγνώριστος ο «Χλαπάτσας» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»-Με κίτρινα μούσια και μελί μαλλιά [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο Φραγκιόγλου ενσάρκωνε τον Χλαπάτσα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, που έκανε θραύση τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995. Καταδότης των τριών σμηνιτών που συμμετείχαν στη σειρά, τους έδινε στεγνά -χωρίς να έχει καθόλου τύψεις- στον σμήναρχο Κάκαλο που υποδυόταν ο Γιάννης Μπέζος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ