Παράταση για τις υποτροφίες της Γιάννας Αγγελοπούλου - iefimerida.gr

Παράταση για τις υποτροφίες της Γιάννας Αγγελοπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράταση μέχρι την Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016, δίνεται για την υποβολή σχεδίων/προτάσεων στο πρόγραμμα «Angelopoulos – Clinton GIU Fellowship».

Είναι η τέταρτη χρονιά που η Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με το Clinton Global Initiative University, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της συμμετοχής Ελλήνων φοιτητών σε ενέργειες κοινωνικής δράσης και επιχειρηματικής πρωτοβουλίας, στηρίζει συμμετοχές φοιτητών σε πρόγραμμα διεθνούς ευαισθητοποίησης και κατάρτισης για το 2016. H διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Berkeley, στην Καλοφόρνια.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι στο τελευταίο έτος σπουδών τους ή σε μεταπτυχιακό επίπεδο (όχι επίπεδο διδακτορικού) σε Ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε γνωστικά αντικείμενα με συνάφεια προς τους στόχους που περιγράφονται στην συνέχεια και με πλήρη λειτουργική γνώση Αγγλικών (καθώς οι εργασίες του Προγράμματος είναι στα Αγγλικά).
Το πρόγραμμα αφορά αυτή την φορά φοιτητές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στους τομείς:

της στροφής προς τον πρωτογενή τομέα και καλλιέργειες πρότυπες ή/και περιβαλλοντικά φιλικές
πρωτοβουλιών δημόσιας υγείας
ανάδειξης και εφαρμογής καινοτομιών, με στόχο την επιχειρηματικότητα και την δημιουργία θέσεων εργασίας

Σημειώνεται ότι η εμπειρία έχει δείξει πως τα προτεινόμενα σχέδια λειτουργούν καλύτερα όταν αναλαμβάνονται απο ομάδες. Σημειώνεται επισης ότι προτίμηση θα δοθεί σε εκείνες τις προτάσεις που περιλαμβάνουν το στοιχείο της βιωσιμότητας, καθώς και σε όσες επιδιώκουν την επίτευξη συνεργειών με άλλες δράσεις.

Στο www.angelopouloscgiu.org υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Παράταση για τις υποτροφίες της Γιάννας Αγγελοπούλου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υποτροφίες Αγγελοπούλου παράταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ