Φάρος Κερατσινίου: Η συνοικία που προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς - iefimerida.gr

Φάρος Κερατσινίου: Η συνοικία που προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται αναμφίβολα για τη μεγαλύτερη έκπληξη του 2015 στον ομαδικό αθλητισμό. Οι παίκτες του Φάρου Κερατσινίου κατάφεραν να γράψουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δικαιολογημένα. Το φάουλ που σφυρίχτηκε στον Σχορτσιανίτη αντί για βήματα του Παπαμακάριου, ίσως και να έκρινε το παιχνίδι. Ωστόσο δεν μπορεί να μειώσει ούτε στο ελάχιστο την τεράστια επιτυχία των παικτών του Ανδρέα Πολέμη.

Μια ομάδα από την Α2, με ρόστερ γεμάτο από έμπειρους παίκτες, οι οποίοι επέλεξαν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και όχι απλά να πάρουν την τελευταία καλή... σύνταξη. Θα ζήσουν το όνειρο μαζί με μια ολόκληρη συνοικία της Αττικής, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό.

Το πριμ, το οποίο θα μοιραστούν οι παίκτες του Φάρου αγγίζει τις 50.000 ευρώ. Μπορεί να μην ακούγεται τεράστιο βάσει και της επιτυχίας που πέτυχαν οι παίκτες του ωστόσο αν αναλογιστεί κάποιος τα δεδομένα του ρόστερ, τότε συνειδητοποιεί πως ο Φάρος Κερατσινίου, ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του, στο φινάλε του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ