Εληξε η ομηρία των δύο παιδιών στη Θεσσαλονίκη -Ολο το χρονικό του θρίλερ - iefimerida.gr

Εληξε η ομηρία των δύο παιδιών στη Θεσσαλονίκη -Ολο το χρονικό του θρίλερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aγριο θρίλερ εξελίχθηκε τη νύχτα στην περιοχή Ταγαράδες της Θεσσαλονίκης, καθώς ένας άνδρας είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι κρατώντας ομήρους τα παιδιά του ηλικίας 4 και 6 ετών.

Ο άνδρας ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, ενώ όλη τη νύχτα ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσε να τον πείσει να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του επισκέφθηκε το σπίτι της πρώην γυναίκας του, για να δει τα παιδιά του και υπήρξε έντονη λογομαχία. Σύμφωνα με μαρτυρίες χειροδίκησε κατά της γυναίκας και στη συνέχεια την έβγαλε έξω από το σπίτι. Κλείδωσε, όπως λένε μάρτυρες πόρτες και παράθυρα και άρχισε να απειλεί.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί και από εκείνη την ώρα ξεκίνησε η ομηρία των δύο μικρών παιδιών.Ευτυχώς ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας κατάφερε λίγο μετά τις επτά τα ξημερώματα να πείσει τον άνδρα να παραδοθεί. Τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία ομηρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ