Δημοσκόπηση: Λιγότεροι Γερμανοί θέλουν πλέον Grexit - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση: Λιγότεροι Γερμανοί θέλουν πλέον Grexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λιγότεροι είναι πλέον οι Γερμανοί που θα επιθυμούσαν μια έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Οπως έδειξε μέτρηση της γερμανικής εταιρείας YouGov που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό της, το 39% των Γερμανών πολιτών δηλώνει ότι θα προτιμούσε Grexit μέσα στους επόμενους έξι μήνες, αλλά το ποσοστό εκείνων που θεωρούν ότι είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ χαμηλότερο

Αντιθέτως, το 37% των ερωτηθέντων, στην έρευνσ που διεξήχθη από την 11η ως την 15η Δεκεμβρίου, τάσσεται, εναντίον του Grexit.

Επιπλέον, μόλις το 18% των ερωτηθέντων θεωρεί σήμερα ότι ένα Grexit είναι πιθανό να συμβεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες.
Το ποσοστό των Γερμανών οι οποίοι τάσσονταν υπέρ του Grexit σε έρευνα της ίδιας εταιρίας η οποία είχε δημοσιευθεί τον Ιούλιο ανερχόταν στο 56%.

Πάντως η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν μοιάζει να αξιολογείται ως σημαντικό ζήτημα για πολλούς Γερμανούς, καθώς ο αριθμός όσων απαντούν «δεν γνωρίζω / δεν απαντώ» στη συγκεκριμένη έρευνα σχεδόν διπλασιάστηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση Γερμανία grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ