Φερχόφσταντ: Η Ευρώπη να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους - iefimerida.gr

Φερχόφσταντ: Η Ευρώπη να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα θα πρέπει να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις και η Ευρώπη να κάνει τα απαραίτητα βήματα ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής της ομάδας Φιλελεύθεροι και Δημοκράτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φερχόφσταντ.

«Οι Έλληνες συνεχίζουν να υποφέρουν ως αποτέλεσμα της πολιτικής κακοδιαχείρισης και του πελατειακού συστήματος» σημειώνει ο Ευρωπαίος πολιτικός και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ολοκληρώσει τις «ειλικρινείς μεταρρυθμίσεις», προκειμένου η χώρα να επιστρέψει στην ανάπτυξη. Ειδικότερα στο μήνυμά του ο βέλγος πολιτικός αναφέρει ότι:

«Το 2015 ήταν μια ταραχώδης χρονιά για την ήπειρο μας. Τουλάχιστον εξαιτίας της ελληνικής κρίσης. Ο ελληνικός λαός συνεχίζει να υποφέρει φρικτά ως αποτέλεσμα της κακή πολιτική διαχείρισης χρόνων και της εκλογικής πελατείας. Όπως έχω ξεκαθαρίσει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν οι πραγματικές μεταρρυθμίσεις, ώστε να επανέλθει στην ανάπτυξη η Ελλάδα. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η υπόλοιπη Ευρώπη πρέπει επίσης να κάνει βήματα ώστε να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι το χρέος της Ελλάδας κινείται σε βιώσιμη τροχιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φερχόφσταντ χρέος μεταρρυθμίσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ