Την Δευτέρα στις 11 το πρωί η κηδεία της Βάσως Μεϊμαράκη - iefimerida.gr

Την Δευτέρα στις 11 το πρωί η κηδεία της Βάσως Μεϊμαράκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 11 το πρωί της Δευτέρας, θα γίνει στο νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία της αδελφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσω Μεϊμαράκη που πέθανε το Σάββατο, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Δύσκολες ώρες περνά ο αδελφός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς τα δυο αδέλφια είχαν ιδιαίτερα στενή σχέση και η Βάσω Μεϊμαράκη υπήρξε από τους στενότερους συνεργάτες του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Τα θερμά του συλλυπητήρια εκ μέρους και του κόμματος, εξέφρασε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε δήλωσή του για την απώλεια της Βάσως Μεϊμαράκη, ανέφερε: «Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της».
Τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον χαμό της αδελφής του εξέφρασαν μέσω Twitter ο συνυποψήφιος του κ. Μεϊμαράκη, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πρώην υποψήφιοι για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεϊμαράκης κηδεία Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ