Η βασίλισσα Ελισάβετ εξόργισε Βρετανούς και οικολόγους με τις γούνες της – Άλλαξε αμέσως παλτό αλλά η γούνα, γούνα - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξόργισε Βρετανούς και οικολόγους με τις γούνες της – Άλλαξε αμέσως παλτό αλλά η γούνα, γούνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία λάθος στιλιστική επιλογή οδηγεί σε έντονη κριτική.

Μεγάλη δυσαρέσκεια για τους Βρετανούς Χριστουγεννιάτικα, που είδαν τη βασίλισσά τους να εμφανίζεται στο Sandringham με γούνινο καφέ παλτό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξόργισε Βρετανούς και οικολόγους με τις γούνες της – Άλλαξε αμέσως παλτό αλλά η γούνα, γούνα | iefimerida.gr 0


Την Βασίλισσα Ελισάβετ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό της, τα σόσιαλ μίντια την έπιασαν στο στόμα τους και αμέσως μετά άλλαξε και εμφανίστηκε με κόκκινο παλτό με γκρι γούνινες λεπτομέρειες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξόργισε Βρετανούς και οικολόγους με τις γούνες της – Άλλαξε αμέσως παλτό αλλά η γούνα, γούνα | iefimerida.gr 1


Η βασίλισσα είχε επικριθεί για τις εμφανίσεις της με γούνα το 2013 από την οργάνωση δικαιωμάτων των ζώων Peta. «Πώς μπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να μην έχει ακόμη μάθει τι είναι σωστό και τι λάθος»
Η 89χρονη Ελισάβετ, έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις με γούνινα παλτό από το 1961 μεχρι σήμερα και εχει συζητηθεί πολύ σύμφωνα με το Sky News, αλλά ακόμα να βάλει μυαλό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ