Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ κοντά στην Κάρπαθο - iefimerida.gr

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ κοντά στην Κάρπαθο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεισμική δόνηση εντάσεως 5,2 βαθμών Ρίχτερ κατά το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και 5,4 βαθμών κατά το Ευρωμεσογειακό, σημειώθηκε στις 13.03 στο νότιο Αιγαίο, κοντά στην Κάρπαθο.

To εστιακό βάθος του σεισμό εντοπίζεται στα 10 χλμ. και το επίκεντρό του στα 19 χλμ.ανατολικά της Καρπάθου και 131 νοτιοδυτικά της Ρόδου

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ κοντά στην Κάρπαθο  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τον έπαρχο Καρπάθου – Κάσου Γιάννη Μηνατσή, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί της Καρπάθου και επικράτησε ένας μικρός πανικός, με τους πολίτες να βγαίνουν από τα σπίτια τους.

Δεν αναφέρθηκαν όμως τραυματισμοί ή ζημιές στο νησί. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Κάσο, όπου επίσης δεν έχουν σημειωθεί ζημιές. Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, σύμφωνα με την πυροσβεστική, ασθενείς σεισμικές δονήσεις είχαν γίνει αισθητές στο νησί τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεισμός Κάρπαθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ