Ετσι θα δημοσίευε η «Daily Mail» την είδηση της γέννησης του Χριστού [εικόνα] - iefimerida.gr

Ετσι θα δημοσίευε η «Daily Mail» την είδηση της γέννησης του Χριστού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι διάσημη εφημερίδα στη Μεγάλη Βρετανία και με ένα από τα μεγαλύτερα sites παγκοσμίως.

Ωστόσο, ο τρόπος που παρουσιάζει διάφορα θέματα έγινε αφορμή για ένα χιουμοριστικό ευφάνταστο πρωτοσέλιδο. Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η καυστική «thepoke», με το εξώφυλλο που φιλοτέχνησε με αφορμή τα Χριστούγεννα.

Στο εξώφυλλο που ακολουθεί, η ιστοσελίδα φαντασιώνεται πως ακριβώς θα μετέδιδε η εφημερίδα το γεγονός της γέννησης του Χριστού και το «δένει» αρμονικά με την προσφυγική κρίση και τη θέση που παίρνουν ορισμένα ΜΜΕ στη διαμόρφωση εντυπώσεων στην κοινή γνώμη.

Ο τίτλος είναι:

«Άνεργοι περιπλανώμενοι πρόσφυγες καταστρέφουν τον αχυρώνα φορολογουμένων και επιπλέον υποστηρίζουν πως το μωρό τους είναι ο Μεσσίας».

Στους υπέρτιτλους:

«Ύποπτο - Είναι από τη Μέση Ανατολή και έχει τεράστια γενειάδα, ενώ εκείνη υποστηρίζει πως είναι παρθένα, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη».

«Σοκ: Παρά το γεγονός πως δηλώνει απένταρο, το ζευγάρι που έχει στην κατοχή του ένα γαϊδούρι έφερε στον κόσμο ένα μωρό και τώρα εσείς πρέπει να πληρώσετε για αυτό»

«Αποκάλυψη: Αναφορές λένε πως το ζευγάρι είναι ανύπαντρο και ίσως πρόκειται για περιπλανώμενους που διανυκτερεύουν από πόλη σε πόλη, εκμεταλλευόμενοι αμέτρητων ωφελειών».

Ετσι θα δημοσίευε η «Daily Mail» την είδηση της γέννησης του Χριστού [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail γέννηση Χριστός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ