Χριστούγεννα με μυρωδιά... Πούτιν: Το νέο άρωμα που κυκλοφόρησε για χάρη του Ρώσου ηγέτη - iefimerida.gr

Χριστούγεννα με μυρωδιά... Πούτιν: Το νέο άρωμα που κυκλοφόρησε για χάρη του Ρώσου ηγέτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαλό αλλά πολύ σταθερό, με «νότες» λεμονιού, περγαμόντου, φραγκοστάφυλου και κουκουναριού. Το νέο άρωμα «Leaders Number One» είναι αφιερωμένο στον ηγέτη της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο εμβληματικός πρόεδρος της Ρωσίας αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία αυτού του νέου αρώματος, που κυκλοφόρησε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, έτσι ώστε οι Ρώσοι να έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν σε μυρωδιές... Πούτιν.

Η τιμή του «Leaders Number One» είναι στα 6.000 ρούβλια, που αντιστοιχούν σε περίπου 80 ευρώ. Το μπουκάλι, δεν θα μπορούσε παρά να είναι φινετσάτο. Σε μαύρο χρώμα, φιλοξενεί πάνω του το προφίλ του Ρώσου προέδρου και την φράση «Εμπνευσμένο από τον Βλάντιμιρ Πούτιν». Το νέο άρωμα ήδη κυκλοφορεί στα μαγαζιά της Μόσχας, αλλά όπως όλα δείχνουν θα έχει μεγάλη πέραση και εκτός Ρωσίας. Οι πρώτες παραγγελίες από Γερμανία και Κίνα έχουν φτάσει στην ρώσικη πρωτεύουσα.

Υπάρχουν 2.000 σπέσιαλ εκδόσεις από το νέο άρωμα, ενώ οι δημιουργοί του επιθυμούν τον νέο χρόνο να κυκλοφορήσουν και την θηλυκή του έκδοση. Μάλιστα, ένα σημαντικό μέρος από τα κέρδη θα διατεθούν σε ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ