Αστυνομικοί στο Περού ντύθηκαν Αγιοβασίληδες και βγήκαν για... περιπολία [βίντεο] - iefimerida.gr

Αστυνομικοί στο Περού ντύθηκαν Αγιοβασίληδες και βγήκαν για... περιπολία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την χθεσινή μέρα, οι αστυνομικοί του Περού είχαν μια... διαφορετική βάρδια. Ντυμένοι σε άλλα χρώματα από τα συνηθισμένα, βγήκαν στους δρόμους, όχι για να κάνουν περιπολίες, αλλά για να χαρίσουν χαμόγελα στους περαστικούς.

Ντυμένοι αγιοβασίληδες, πάνω στις μηχανές τους, οι αστυνομικοί της Λίμα στο Περού διασκέδασαν τους μικρούς της μεγαλύτερης πόλης της χώρας. Χαιρέτησαν τους περαστικούς που βρέθηκαν στον δρόμο τους και φωτογραφήθηκαν με παιδιά και τουρίστες συμμετέχοντας για τα καλά στο γιορτινό κλίμα των ημερών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί της πρωτεύουσας του Περού ντύνονται στα κόκκινα. Η παράδοση αυτή κρατάει εδώ και 16 χρόνια, με τους αστυνομικούς να γυρίζουν στους δρόμους της Λίμα, φορώντας σκουφιά, γενειάδες και κόκκινα παλτά, περνώντας μηνύματα αγάπης και ειρήνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περού Αστυνομικοί Άγιος Βασίλης Λίμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ