Επαινοι για τον ΓΑΠ και επίθεση στο Σαμαρά από το Σπίγκελ - iefimerida.gr

Επαινοι για τον ΓΑΠ και επίθεση στο Σαμαρά από το Σπίγκελ

περιοδικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μπράβο κ. Παπανδρέου.Η Ευρώπη σάστισε καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει ο λαός να αποφασίσει για τη σωτηρία της χώρας». Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού Σπίγκελ. Σύμφωνα με το άρθρο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου χρειάζεται νωπή λαϊκή εντολή, καθώς εκλέχθηκε πριν την κορύφωση της κρίσης και η πολιτική που ακολουθεί απαιτεί δύσκολες αποφάσεις.

Μάλιστα επιτίθεται στην αντιπολίτευση, αναφέροντας ότι κωλυσιεργεί, καθώς μετά από ενάμιση χρόνο δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη από μικροπολιτικά παιχνίδια.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη της κρίσης. Σχεδόν όλοι οι πολίτες είναι θύματα της οικονομικής πολιτικής, πολλοί δεν συνειδητοποιούν τι συμβαίνει γύρω τους και καταφεύγουν στην απεργία. Σε περίπτωση που η πλειοψηφία των πολιτών ταχθεί υπέρ του δρόμου που χαράσσει η κυβέρνηση ίσως η χώρα εξέλθει μια ώρα αρχύτερα από την κρίση. Ως συνέπεια οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα έχαναν οποιαδήποτε νομιμοποίησή τους.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ