Το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Καναδού πρωθυπουργού για τους πρόσφυγες [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Καναδού πρωθυπουργού για τους πρόσφυγες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τρουντό ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της χώρας. Το μήνυμα του για τα Χριστούγεννα, όμως, τον έκανε να λάμψει περισσότερο στα μάτια του κόσμου.

Για φέτος, λοιπόν, ζήτησε από τους συμπολίτες του να προσφέρουν αγάπη και θερμό καλωσόρισμα στους πρόσφυγες που φτάνουν στον Καναδά.

Μοιραζόμαστε τις αξίες της αγάπης, της ελπίδας και της συμπόνιας - είναι αυτό που κάνουμε, και αυτό που είμαστε», ανέφερε στο ηχογραφημένο του μήνυμα.

«Σε όλο τον κόσμο και σε ολόκληρο τον Καναδά, οι χριστιανοί συγκεντρώνονται για τα Χριστούγεννα για να γιορτάσουν τη γέννηση του Ιησού Χριστού. Αυτή είναι μια εποχή που οι οικογένειες, οι φίλοι και οι συνάδελφοι σμίγουν για να γιορτάσουν το πνεύμα της εποχής. Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία για να δώσουμε και να λάβουμε», προσέθεσε και κατέληξε:

«Αυτό το έτος, οι Καναδοί υποδεχόμαστε χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες στη χώρα μας. - Άνθρωποι που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους λόγω του πολέμου και των συγκρούσεων. Ενθαρρύνω όλους τους Καναδούς να τους δείξουμε ένα θερμό καλωσόρισμα σύμφωνα με τις αξίες, τη συμπόνια, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία μας».

Η καναδική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να φέρει στη χώρα περίπου 10.000 πρόσφυγες μέχρι το τέλος του έτους και 25.000 μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ