Επτά νεκροί από την κακοκαιρία στις ΗΠΑ -Οι ισχυροί άνεμοι ανέτρεψαν ακόμα και φορτηγό [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Επτά νεκροί από την κακοκαιρία στις ΗΠΑ -Οι ισχυροί άνεμοι ανέτρεψαν ακόμα και φορτηγό [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά νεκρούς και δεκάδες τραυματίες άφησε πίσω της η κακοκαιρία και οι ανεμοστρόβιλοι που χτύπησαν την Τετάρτη τις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Στο Μισισίπι οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ανασήκωσαν και αναποδογύρισαν ένα ολόκληρο φορτηγό το οποίο βρισκόταν καθ' οδόν.

Επτά νεκροί από την κακοκαιρία στις ΗΠΑ -Οι ισχυροί άνεμοι ανέτρεψαν ακόμα και φορτηγό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Επτά νεκροί από την κακοκαιρία στις ΗΠΑ -Οι ισχυροί άνεμοι ανέτρεψαν ακόμα και φορτηγό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Επτά νεκροί από την κακοκαιρία στις ΗΠΑ -Οι ισχυροί άνεμοι ανέτρεψαν ακόμα και φορτηγό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Όλως παραδόξως ο οδηγός κατάφερε να βγει ζωντανός, δεν συνέβη όμως το ίδιο και για άλλους 7 ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα ABC και NBC News, το νεότερο από τα θύματα είναι ένα αγοράκι 7 ετών που βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τους ανέμους στο Μισισιπί. Στην Πολιτεία αυτή οι τραυματίες ξεπερνούν τους 40.

«Βρισκόμασταν στο σπίτι και ακούσαμε τον άνεμο να δυναμώνει. Τρέξαμε στο καταφύγιό μας. Είχαμε στη διάθεσή μας μόλις 45 δευτερόλεπτα αλλά φτάσαμε εγκαίρως. Τώρα, δεν απέμεινε πλέον τίποτα, μόνο έρημη γη», είπε ένας επιζών από την κομητεία του Πέρι, στο Μισισιπί.

Στο Αρκάνσας ένα δέντρο ξεριζώθηκε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σπίτι και να τραυματιστεί θανάσιμα μία 18χρονη και να κινδυνέψει η μόλις ενός έτους αδερφή της.

Επτά νεκροί από την κακοκαιρία στις ΗΠΑ -Οι ισχυροί άνεμοι ανέτρεψαν ακόμα και φορτηγό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

«Όταν έφτασε ο ανεμοστρόβιλος, ξάπλωσα στο έδαφος. Πέρασε ακριβώς από πάνω μου, ξεριζώνοντας δέντρα και κόβοντάς τα στα δύο. Δεν ξέρω πώς μπορώ και σας μιλάω ακόμη», αφηγήθηκε ένας κάτοικος της κωμόπολης Χόλι Σπρινγκς, ο Λανς Μικς.

Δύο ακόμα άτομα σκοτώθηκαν στα νοτιοδυτικά του Νάσβιλ, ενώ στην ίδια περιοχή αγνοούνται δύο άτομα.

Οι τραυματίες που άφησε πίσω της η τρομερή κακοκαιρία ξεπερνούν τους 40, ενώ πολλές περιοχές έχουν μείνει παραμονές των Χριστουγέννων χωρίς ρεύμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κακοκαιρία ανεμοστρόβιλοι ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ