Χριστούγεννα στο Hilton Αθηνών για όλη την οικογένεια [εικόνες] - iefimerida.gr

Χριστούγεννα στο Hilton Αθηνών για όλη την οικογένεια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσφορά διαμονής, δώρα, κάλαντα, πολυτελή δείπνα και γεύματα, εορταστικές περιποιήσεις στο SPA... Διαλέξτε ό,τι σας αρέσει, στο πιο σπέσιαλ ξενοδοχείο των Αθηνών.

Το ιστορικό ξενοδοχείο μάς βάζει στο πνεύμα των χριστουγέννων με παραδοσιακά κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, Glühwein, μπισκότα και bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο στολισμένο του lobby.

Χριστούγεννα στο Hilton Αθηνών για όλη την οικογένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο Βυζαντινό
Σήμερα, Παραμονή των Χριστουγέννων, το εστιατόριο Βυζαντινό προσφέρει έναν υπέροχο εορταστικό μπουφέ με ζωντανή μουσική, ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το επίσημο μενού του Βυζαντινού διαθέτει μοναδικής έμπνευσης πιάτα που θ’ απολαύσετε συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Χριστούγεννα στο Hilton Αθηνών για όλη την οικογένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Την Ημέρα των Χριστουγέννων, το Βυζαντινό ετοιμάζει μια γιορτή για όλη την οικογένεια με εντυπωσιακό μπουφέ, ζωντανή μουσική, ανιματέρ και χριστουγεννιάτικες κατασκευές Origami για τα παιδιά από τη μοναδική instructor της τέχνης του Origami στην Ελλάδα, Μυρτώ Δημητρίου.

Χριστούγεννα στο Hilton Αθηνών για όλη την οικογένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Επίσης, για μια καλή αρχή, το ξημέρωμα του 2016 θα σας βρει στο Βυζαντινό ν’ απολαμβάνετε το περίφημο πρωτοχρονιάτικο πρωινό.

Χριστούγεννα στο Hilton Αθηνών για όλη την οικογένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στο Galaxy
Αν θέλετε κάτι πιο glamorous, το φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton, σήμερα, Παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θ’ απολαύσετε gourmet δημιουργίες από τον executive chef Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα. Την πρώτη νύχτα του χρόνου, μετά το δείπνο σας, ετοιμαστείτε για χορό μέχρι το πρωί με τις μουσικές επιλογές του DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου.

Χριστούγεννα στο Hilton Αθηνών για όλη την οικογένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Στο Hiltonia Spa
Προτείνουμε το Couple’s package που περιλαμβάνει αρωματικό μπάνιο και μασάζ Ayurveda για δύο. Αν πάλι θέλετε να κάνετε πρωτότυπα δώρα-εμπειρίες στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την αγορά δύο δωροεπιταγών παίρνετε ακόμα μία εντελώς δωρεάν.

Πληροφορίες
Για τα εορταστικά μενού: τηλ. 210 7281351
Για τα πακέτα του Hiltonia Spa: τηλ. 210 7281801
Για την εορταστική προσφορά διαμονής (από 169 ευρώ με πρωινό): τηλ. 210 7281100 και www.hiltonathens.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hilton Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ