Ο τρομοκράτης Αμπντεσλάμ έκλαιγε σαν «12χρονο παιδί» μετά την τρομοκρατική επίθεση -Τι αποκαλύπτουν οι φίλοι του - iefimerida.gr

Ο τρομοκράτης Αμπντεσλάμ έκλαιγε σαν «12χρονο παιδί» μετά την τρομοκρατική επίθεση -Τι αποκαλύπτουν οι φίλοι του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τρομοκράτης Σαλάχ Αμπντεσλάμ που εγκατέλειψε την Ευρώπη αφού συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή της 130 άνθρωποι κατέρρευσε και έκλαιγε σαν μικρό παιδί.

Αυτό αναφέρει η βέλγικη Le Soir, για τον μεγαλύτερο καταζητούμενο της Ευρώπης, τονίζοντας σε ρεπορτάζ της ότι ο Αμπντεσλάμ μετά τις επιθέσεις, επικοινώνησε με δύο παιδικούς του φίλους.

Ο 26χρονος κατέρρευσε και ικέτεψε για βοήθεια από τον Μοχάμεντ Άμρι και τον Χαμζά Ατού, ανέφερε ο δεύτερος.

«Μην με αφήνεις αβοήθητο. Σε παρακαλώ βοήθησέ με», φέρεται να είπε ο τρομοκράτης σε τηλεφώνημα που έκανε στον Χαμζά Ατού, ο οποίος κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο Αμπντεσλάμ «έκλαιγε σαν 12χρονο παιδί».

Οι δύο παιδικοί φίλοι του Αμπντεσλάμ τον παρέλαβαν από το Παρίσι στις 6 το πρωί της επόμενης μέρας των επιθέσεων και τον πέρασαν από βελγικά σύνορα ακριβώς ένα τέταρτο πριν η συνοριακή αστυνομία λάβει εντολή να συλλάβει τον τρομοκράτη.

Στις Βρυξέλλες ο Αμπντεσλάμ άλλαξε τα ρούχα του και πέταξε τα παλιά του, αγόρασε καινούριο κινητό τηλέφωνο και κουρεύτηκε.

Αργότερα, ένας άλλος φίλος του, ο Αλί Ουλκαντί, τον μετέφερε στο Σέρμπεεκ. Αυτή ήταν η τελευταία ενημέρωση που έχουν οι αρχές για τις κινήσεις του τρομοκράτη που φέρεται να έχει εγκαταλείψει την Ευρώπη και να βρίσκεται είτε στο Μαρόκο είτε στην Συρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαλαχ αμπντεσλαμ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ