Δομάζος σε Πατέρα: Του χρόνου να μας φέρεις εδώ ως πρόεδρος του ΠΑΟ - iefimerida.gr

Δομάζος σε Πατέρα: Του χρόνου να μας φέρεις εδώ ως πρόεδρος του ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να επιστρέψει στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού προέτρεψε ο Μίμης Δομάζος το Νικόλα Πατέρα στο περιθώριο της σημερινής εκδήλωσης για το έπος του Γουέμπλεϊ.

Λίγο πριν το γεύμα ο Αριστείδης Καμάρας έβγαλε έναν λόγο ο οποίος συγκίνησε τους πάντες και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ο Μίμης Δομάζος ευχήθηκε στον Νικόλα Πατέρα η συνάντηση αυτή να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά με τον ίδιο στο «τιμόνι» της “πράσινης” ΠΑΕ.

«Θέλουμε τη δέσμευση σου ότι του χρόνου θα γίνει ξανά αυτό το γεύμα. Αλλά όχι να μας φέρεις εδώ ως την ομάδα του Γουέμπλεϊ αλλά ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού» τόνισε συγκεκριμένα ο «στρατηγός», ενώ ο Νικόλας Πατέρας απάντησε: «Το σίγουρο είναι ότι θα σας φέρω εδώ. Τώρα πώς θα είμαι δεν μπορώ να ξέρω. Εσείς κοιτάξτε να είστε κοντά στην ομάδα τώρα στα δύσκολα γιατί σας έχει ανάγκη και σας χρειάζεται. Σαν φάρος του Παναθηναϊκού στηρίξτε το δύσκολο έργο του Γιάννη Αλαφούζου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ