Με αυτό το κόλπο αδυνάτισε η Κλόε Καρντάσιαν -Εχει χάσει 15 κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Με αυτό το κόλπο αδυνάτισε η Κλόε Καρντάσιαν -Εχει χάσει 15 κιλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίσαμε την Κλόε Καρντάσιαν αρκετά ζουμερή, με καμπύλες τις οποίες αναδείκνυε ανά πάσα στιγμή. Σήμερα, η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με την παλιά Κλόε, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πως τα κατάφερε.

Μπορεί να έχει χάσει περίπου 15 κιλά, αλλά το σώμα της δεν θέλει να εγκαταλείψει τη γυμναστική, η οποία είναι πλέον καθημερινή της συνήθεια.

Ωστόσο, η γυμναστική δεν είναι το μυστικό της αδύνατης σιλουέτας της.

Με αυτό το κόλπο αδυνάτισε η Κλόε Καρντάσιαν -Εχει χάσει 15 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπως η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα, η απουσία γαλακτοκομικών τροφών από τη διατροφή της ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλό.

«Είμαι παθιασμένη με το τυρί και το γάλα. Η εξάλειψή τους από τη διατροφή μου, κάτι που το έκανα σταδιακά, έκανε μεγαλύτερη τη διαφορά», δήλωσε στο περιοδικό NewBeauty και σημειώνει το cosmopolitan.co.uk.

«Σε περίπου ενάμιση μήνα έχασα 4 κιλά, χωρίς να κάνω κάτι άλλο», προσέθεσε.

Με αυτό το κόλπο αδυνάτισε η Κλόε Καρντάσιαν -Εχει χάσει 15 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ενα ακόμη μυστικό της «όπλο» είναι το γάλα αμυγδάλου.

«Πάντα πίστευα πως το γάλα αμυγδάλου θα είναι αηδιαστικό», αναφέρει και συνεχίζει: «Ποτέ δεν το είχα δοκιμάσει και ήμουν ανένδοτη. Εχω μάθει πολλά για τα γαλακτοκομικά και το τι κάνουν στο σύστημά μας. Ετσι, λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω το γάλα αμυγδάλου και το αγάπησα».

Ολη αυτή η άσκηση και η διατροφή με οδήγησαν στη ριζική της μεταμόρφωση, στο να αλλάξει τρόπο σκέψης.

«Η γυμναστική κάνει τόσα πολλά για μένα σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ κάνει και το δέρμα να δείχνει πιο υγιές. Ολα φαίνονται καλύτερα», τονίζει.

«Πλέον, ντύνομαι διαφορετικά επειδή αισθάνομαι πιο άνετα με το δέρμα μου. Πριν δεν θα φορούσα ορισμένα ρούχα γιατί ένιωθα άβολα, τώρα αισθάνομαι πως ζω τη ζωή μου περισσότερο», προσθέτει η Κλόε.

Με αυτό το κόλπο αδυνάτισε η Κλόε Καρντάσιαν -Εχει χάσει 15 κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ