Μητροπολίτης Μαντινείας: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι και άρρωστοι – Ας τους συγχωρήσει ο Θεός [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητροπολίτης Μαντινείας: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ανώμαλοι και άρρωστοι – Ας τους συγχωρήσει ο Θεός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ακόμη εκπρόσωπος της Εκκλησίας, χαρακτήρισε «ανώμαλους» και «άρρωστους» τους ομοφυλόφιλους σχολιάζοντας την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας», είπε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, σε δηλώσεις του. Πρόσθεσε πως λυπάται αυτούς που ψήφισαν, ενώ θα μπορούσαν να διευκολύνουν αυτούς τους ανθρώπους με άλλο τρόπο. «Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως, ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται» υποστήριξε και επανέλαβε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι «άρρωστοι» και ότι θα πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Εκκλησία έχει τέτοια άτομα στους κόλπους της, είπε ότι δεν ξέρει αλλά, αν υπάρχουν, πρέπει να τους απομακρύνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ