Silver Alert! Σαββόπουλος στο «Κύτταρο» [εικόνες] - iefimerida.gr

Silver Alert! Σαββόπουλος στο «Κύτταρο» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίρνουμε αφορμή απο τον περιπαιχτικό υπότιτλο των παραστάσεων στο «Κύτταρο», «Προσοχή, εμφάνιση ηλικιωμένων» και ετοιμαζόμαστε για μεγάλα γλέντια αυτες τις γιορτες.

Κύτταρο - Ηπείρου 48 και Αχαρνών, τηλ 210 8224134

Silver Alert! Σαββόπουλος στο «Κύτταρο» [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Διονύσης Σαββόπουλος – Ελένη Βιτάλη στην παράσταση «Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα», αρχικά για παραστάσεις 30 Δεκεμβρίου και 5,6 Ιανουαρίου στο «Κύτταρο. Διακωμωδούν τους εαυτούς τους και αυτοσαρκάζονται, δηλώνοντας «Εμφάνιση ηλικιωμένων στο Κύτταρο». Μαζί τους εξαιρετικοί μουσικοί Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες- μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς) Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά).

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΣ – Καστοριάς 34-36 – Βοτανικός Τηλ: 2103480080

Silver Alert! Σαββόπουλος στο «Κύτταρο» [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επανέρχεται δριμύτερη από τη σκηνή της Αθηναϊδας και δηλώνει «Μια ζωή... Ζωζώ».
Μέσα απο τις διηγήσεις της θα ταξιδέψουμε σε τόπους μαγικούς. Με μια βαλίτσα στο χέρι, θα κάνουμε στάση σε όλους τους σταθμούς που άρχισε η ιστορία. Στην Θεσσαλονίκη, στην Κωνσταντινούπολη, στην Νέα Υόρκη. Θα καθίσουμε πρώτη θέση στον ναό της επιθεώρησης, το Ακροπόλ. Θα ζήσουμε μια βραδιά στην θρυλική Κομπαρσίτα. Θα πιούμε ένα ποτήρι σαμπάνια με τον Anthony Quinn και τον Roger Moore. Θα μπούμε κλεφτά στα Στούντιο της Finos Film.
Θα γνωρίσουμε τους ανθρώπους που σημάδεψαν τη ζωή της, τον Μάνο Χατζιδάκη, τον Μιχάλη Σουγιούλ, τον Γιώργο Ζαμπέτα, τη Σοφία Βέμπο, μα πάνω από όλα θα τραγουδήσουμε, θα γελάσουμε, θα συγκινηθούμε, σε ένα One woman Show, μεσα απο το οποίο θα περάσει όλη η ιστορία της Ελλάδας. Κείμενα σκηνοθεσία Δημήτρης Μαλισσόβας.

Θέατρο Τζένη Καρέζη - Ακαδημίας 3, τηλ 210 3636144

Silver Alert! Σαββόπουλος στο «Κύτταρο» [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η επί σκηνής συνάντηση του Νίκου Ξυδάκη με τον Γιώργο Ανδρέου, πολυαναμενόμενη από πολλούς καλούς ακροατές και φίλους της μουσικής τους, θα παρουσιαστεί 30 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη. Το έργο των δύο δημιουργών, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ενεργό κομμάτι του μουσικού μας πολιτισμού. Το μεγάλο ενδιαφέρον αυτής της συνάντησης είναι τα καινούργια τους τραγούδια. Δίπλα τους η Κορίνα Λεγάκη, συμπαραστάτης αλλά και ηθοποιός των παθών του τραγουδιού τους. Τους πλαισιώνουν δύο εξαίρετοι μουσικοί, η Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, μαντολίνο, τζουράς) και ο Δημήτρης Χουντής (πνευστά).

ΡΥΘΜΟΣ STAGE - Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, Τηλ: 210 9750060

Silver Alert! Σαββόπουλος στο «Κύτταρο» [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Η δημοφιλής ρεμπέτισσα Μαριώ, ανταμώνει τον Λάμπρο Καρελά με το ακορντεόν του, την 1η Ιανουαρίου στο «Ρυθμό». Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν πλούσιο πρόγραμμα με ρεμπέτικα, παλιά και σύγχρονα λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά τραγούδια. Τους συνοδεύει πενταμελής ορχήστρα. Στο μπουζούκι ο Δημήτρης Λίβανος, στο βιολί ο Γιάννης Παππάς, στην κιθάρα ο Αντώνης Κουτελιέρης, στο μπάσο ο Ισίδωρος Παπαγεωργίου. Στο πιάνο ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου, ο οποίος υπογράφει και τις ενορχηστρώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ