Πουλάει τον Πουλίδο ο Ολυμπιακός - Στα 5 εκατ. ευρώ η συμφωνία με την Τσίβας - iefimerida.gr

Πουλάει τον Πουλίδο ο Ολυμπιακός - Στα 5 εκατ. ευρώ η συμφωνία με την Τσίβας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμος να μετακομίσει ξανά στο Μεξικό για λογαριασμό της Τσίβας Γουαδαλαχάρα είναι ο Άλαν Πουλίδο με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Το όνομά του απασχόλησε το περασμένο καλοκαίρι αρκετά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Άλαν Πουλίδο μετά τη δικαστική μάχη με την Τίγκρες, μετακόμισε στον Λεβαδειακό και από εκεί φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον οποίο όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Τις τελευταίες εβδομάδες φέρεται να μην υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα και το πιο πιθανό είναι να αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους. Οπως παρουσιάζει μάλιστα ο Τύπος του Μεξικού, η Τσίβας Γουαδαλαχάρα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, γεγονός που θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό deal για τον πρωταθλητή Ελλάδας αν τελικά πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ