Η Βουλή εκτός ελέγχου λόγω του συμφώνου συμβίωσης -Ομοφοβικά παραληρήματα και καβγάδες βουλευτών [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βουλή εκτός ελέγχου λόγω του συμφώνου συμβίωσης -Ομοφοβικά παραληρήματα και καβγάδες βουλευτών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να υπερψηφίστηκε η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια χθες στη Βουλή, ωστόσο η εικόνα του Κοινοβουλίου προβλημάτισε.

Τα ομοφοβικά παραληρήματα, οι κουβέντες πεζοδρομίου, τα χυδαία υπονοούμενα των Χρυσαυγιτών και ο καβγάς Αμυρά-Κατσίκη μονο σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες δεν αρμόζουν.

Παραλήρημα από τους Χρυσαυγίτες
Νωρίτερα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχαν προβεί σε ένα απίστευτο ομοφοβικό παραλήρημα.
«Είναι μέρα ντροπής! Είναι πράγματα ενάντια στη φύση και τη λογική, να παρουσιάζουμε το αφύσικο σαν λογικό και να μην υπάρχει αντίλογος. Πρέπει μόνο να συμφωνούμε σύμφωνα με τη Δημοκρατία που έχετε φτιάξει εσείς», είπε αρχικά ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

Τη σκυτάλη πήρε ο Χρήστος Παππάς: ««Θέλετε να ενισχύσετε την ιδιωτική αυτονομία των ομοφυλόφιλων. Ποιός τους την στερούσε; Εαν οικογένεια είναι ο Μητσος με τον Λάμπρο, τότε οικογένεια είναι ό,τι ορίζει καθένας».»

Και οι βουλευτές της ΧΑ δεν σταμάτησαν, αφού το παραλήρημα συνεχίστηκε από τον Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος επιτέθηκε και στην εκκλησία «Αν εξαιρέσουμε ορισμένους ιεράρχες οι περισσότεροι φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα τους».

Αγριος καβγάς Αμυρά (Ποτάμι) με τον Κατσίκη (ΑΝΕΛ)
Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη. «Εάν ένας γκέι συνευρεθεί ερωτικά με τον κ. Κατσίκη, επί τη βάση της κοινής συναίνεσης, τότε ενδεχομένως ο γκέι να κατηγορηθεί για κτηνοβασία», είπε ο κ.Αμυράς
Αμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη: «Εδώ μέσα υπάρχει ένας πολιτικός αλήτης ο οποίος ακούει στο όνομα Αμυράς. Θέλω να ενημερώσω το Σώμα ότι θα προβώ σε μήνυση εναντίον του για τα όσα είπε για μένα».
Ωστόσο ο κ.Αμυράς σήκωσε το γάντι και είπε: «Να σε αποκαλεί πολιτικό αλήτη ο ομοφοβικός Κατσίκης κάτι κάνεις καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή κόντρες βρισιές Χρυσαυγίτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ