Κόβει τα πριμ ο Αλαφούζος – Πάει για δύο μεταγραφές ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Κόβει τα πριμ ο Αλαφούζος – Πάει για δύο μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για περισσότερο από δύο ώρες κάθισαν στο τραπέζι του προγραμματισμού οι Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραματσόνι, Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας, προκειμένου να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού αλλά και να εντοπίσουν τα αίτια της νέας κακής εμφάνισης στην Κομοτηνή.

Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εικόνα της ομάδας και τη νέα ήττα, ζητώντας εξηγήσεις με τον Στραματσόνι να κάνει λόγο για κακή νοοτροοπία των παικτών μετά το 1-0.

Η κουβέντα έφτασε έως και την επιβολή προστίμου ωστόσο έπειτα από αρκετή συζήτηση στο θέμα, αποφασίστηκε να υπάρξει τέτοια ενέργεια αλλά να κοπούν τα πριμ, τα οποία είχε τάξει ο Αλαφούζος για κάθε τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Μπουμάλ με τον Πανιώνιο να απαιτεί 400.000 ευρώ και τον Παναθηναϊκό να συζητά για μικρότερο ποσό και κάποιον παίκτη ως αντάλλαγμα.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να είναι επιθετικός, ειδικά στην περίπτωση που αποχωρήσει με μεταγραφή ο Νίκος Καρέλης. Από την στιγμή μάλιστα που το καλοκαίρι θα αποχωρήσει και ο Πέτριτς, ο Στραματσόνι θα ήθελε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπει στο κλίμα της ομάδας και του χρόνου θα είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει δίπλα στον Μπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ