«Σκούπα» ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό – Οι αποφάσεις του Αλαφούζου - iefimerida.gr

«Σκούπα» ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό – Οι αποφάσεις του Αλαφούζου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα από τον Πανθρακικό μοιάζει σαν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τις ημέρες στήριξης στους ποδοσφαιριστές, αποφασίζει να αλλάξει πρόσωπο και σκέφτεται έως και το πρόστιμο στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν για τελευταία φορά χθες και στη συνέχεια ξεκίνησε η 5νθήμερη άδεια Χριστουγέννων ωστόσο είναι δεδομένο πως στη διοίκηση του τριφυλλιού δεν θα υπάρξει... αδράνεια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει σήμερα συνάντηση με τους άμεσους συνεργάτες του στην ομάδα αλλά και τον Αντρέα Στραματσόνι προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και να σχεδιαστεί η επόμενη μέρα. Δεν θα πρέπει επίσης να αποκλειστεί η περίπτωση να επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες, ως μια κίνηση παραδειγματισμού για τη νέα κακή εμφάνιση στην Κομοτηνή.

Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε και οι κουβέντες του Στραματσόνι στα αποδυτήρια, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. «Έχετε καταλάβει που παίζετε; Έχετε καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και πόσο βαριά φανέλα φοράτε; Είναι δυνατόν αν έχετε αυτήν την εικόνα στο δεύτερο μέρος; Που είναι το πάθος σας, η προσωπικότητα σας; Δεν θα περάσει έτσι αυτό», ήταν τα λόγια του, που δείχνουν τις εξελίξεις που έρχονται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όσον αφορά το ρόστερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ