Το δίλημμα Μητσοτάκη για τον β' γύρο: Συρρίκνωση και στασιμότητα ή διεύρυνση και ανανέωση; - iefimerida.gr

Το δίλημμα Μητσοτάκη για τον β' γύρο: Συρρίκνωση και στασιμότητα ή διεύρυνση και ανανέωση;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δίλημμα με το οποίο θα πορευθεί στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ «έριξε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ενότητα έχει εξασφαλιστεί. Το δίλημμα όμως παραμένει. Συρρίκνωση και Στασιμότητα ή Διεύρυνση και Ανανέωση;» είναι η στρατηγική του έναντι του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως στον πρώτο γύρο «το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από το 60% και πλέον των παλαιών και νέων μελών μας. Έχουμε καθήκον να κάνουμε πράξη την εντολή τους». Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι «την 10η Ιανουαρίου, το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης θα ενισχυθεί και θα είναι νικηφόρο»
Ταυτόχρονα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Αδωνι Γεωργιάδη για τη στήριξή του. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξη που μου παρέχει ενόψει του δευτέρου γύρου. Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη. Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών».

Το δίλημμα Μητσοτάκη για τον β' γύρο: Συρρίκνωση και στασιμότητα ή διεύρυνση και ανανέωση;  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης δίλημμα ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ