Ο Κριστιάνο αποδοκιμάζεται από φίλους της Ρεάλ και αντιδρά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κριστιάνο αποδοκιμάζεται από φίλους της Ρεάλ και αντιδρά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αγώνα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ράγιο Βαγιεκάνο, φίλοι των Μαδριλένων αποδοκίμασαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Δείξε αρχ@@@α», «Κάνεις σαν να είσαι αστέρας της ποπ», «Άχρηστε», «Μισθοφόρε» ήταν μερικά μόνο από όσα ακούστηκαν από μερίδα οπαδών της «βασίλισσας» κατά τη χθεσινή αναμέτρηση με τη Ράγιο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι οπαδοί των Μαδριλένων ήταν έξαλλοι και με τον Πορτογάλο, αλλά και με άλλους παίκτες της ομάδας και, μάλιστα, κάποιοι από αυτούς κουνούσαν και μαντήλια.

Οι αποδοκιμασίες άρχισαν όταν η Ρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ και πρόκειται για την πιο σκληρή... αντιπαράθεση των οπαδών με τον σούπερ σταρ της ομάδας τους. Ο Ρονάλντο φαίνεται να στρέφεται προς τον Μαρσέλο για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και στη συνέχεια στρέφεται προς τις κερκίδες, κουνά το δάχτυλό του και τους λέει: «Όχι έτσι, Σταματήστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ