Μήνας LG στα Media Markt: Το Δεκέμβριο, η τηλεόραση των ονείρων σου γίνεται δική σου με έως και 36 άτοκες δόσεις - iefimerida.gr

Μήνας LG στα Media Markt: Το Δεκέμβριο, η τηλεόραση των ονείρων σου γίνεται δική σου με έως και 36 άτοκες δόσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τηλεοράσεις των ονείρων, LG ultra high Definition και Oled σας βρίσκονται στα Media Markt και μπορούν να γίνουν δικές σας με έως και 36 άτοκες δόσεις.

Τα απίστευτα χαρακτηριστικά των LG ultra high Definition

Η λεπτομέρεια σε νέο επίπεδο
Με 4 φορές υψηλότερη ανάλυση από το Full HD, η εικόνα έχει 4 φορές περισσότερες λεπτομέρειες & 4 φορές καλύτερη ποιότητα εικόνας. Καθαρές εικόνες ακόμη και από κοντινή απόσταση.

8.3 Megapixels
Αναβαθμισμένη ευκρίνεια σε κάθε εικόνα, σε κάθε ταινία, σε κάθε pixel. Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixel θα έχεις την υψηλότερη ποιότητα εικόνας στην ιστορία της τηλεόρασης.

ULTRA Clarity, πεντακάθαρες παρουσιάσεις
Θα διαβάζεις άνετα τα κείμενα σου ακόμη και σε μία γιγαντιαία οθόνη 84 ιντσών. Τα μικρά κείμενα, οι γραμμές ακόμη και μία μικρή κουκκίδα εμφανίζονται σε υψηλή ποιότητα.

ULTRA αναβάθμιση, Resolution Upscaler
Ακόμη και όταν το πρόγραμμα που παρακολουθείς είναι Full HD, η τεχνολογία Resolution Upscaler μπορεί να στο αναβαθμίσει σε ανάλυση Ultra HD.

IPS Panel, Καθαρή εικόνα
Όπου και αν καθίσεις θα έχεις το ίδιο καθαρή εικόνα και την ίδια ποιότητα χρωμάτων. Το πάνελ IPS είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Triple XD Engine, Τέλειο χρώμα, αντίθεση & ευκρίνεια
Με τον επεξεργαστή εικόνας Triple XD Engine η τηλεόραση εξασφαλίζει συνεχώς τα καλύτερα χρώματα, την υψηλότερη αντίθεση και την μεγαλύτερη δυνατή ευκρίνεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ