Ωρα για selfie -Οι καλύτερες και οι χειρότερες ώρες για να βγάλεις μία, ανάλογα με το φως - iefimerida.gr

Ωρα για selfie -Οι καλύτερες και οι χειρότερες ώρες για να βγάλεις μία, ανάλογα με το φως

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Selfies, selfies... παντού. Στο Facebook, στο Instagram, στο Snapchat. Φωτογραφίες με διαφορετικά φίλτρα, σούπερ δέρμα, χαμόγελα γεμίζουν τα social media, κάθε λεπτό.

Μπορεί τα φίλτρα να είναι χρήσιμο εργαλείο για όλους, αλλά σαν το φυσικό φως δεν υπάρχει και έτσι όλοι ψάχνουν την κατάλληλη ώρα για να τραβήξουν την πιο ωραία selfie.

Αν θέλετε να βρείτε το φως που θα σας κολακεύει, χωρίς να χρειαστείτε το Juno ή το Perpetua του Instagram, βάλτε ξυπνητήρι για να θυμηθείτε την ώρα.

Οπως φαίνεται, υπάρχουν ώρες για κάθε τύπο ανθρώπου, γι' αυτούς που ξυπνάμε πρωί και για εκείνους που σηκώνονται μεσημέρι.

Λίγο πριν την αυγή είναι μια από τις καλύτερες ώρες, μιας και το φως είναι καθαρό και ψυχρό, χωρίς σκιές. Ενα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι πως οι περισσότεροι εκείνοι την ώρα βρίσκονται στο κρεβάτι, οπότε μπορείτε να ποζάρετε ανενόχλητοι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το ηλιοβασίλεμα. Η λήψη υπέροχων εικόνων είναι δυνατή, όπως και στην ανατολή. Βέβαια, εδώ το φως δεν κρατά για πολύ, όποτε βιαστείτε να βγάλετε selfie με τα θερμά χρώματα.

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η χειρότερη ώρα για selfie, η απάντηση είναι εύκολη. Το μεσημέρι, όταν και ο ήλιος είναι στο υψηλότερο σημείο του ουρανού. Με κανένα άμεσο φως να πέφτει επάνω σας, υπάρχουν αρκετές σκιές, ενώ τα μάτια σας μπορεί να φαίνονται μαύρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ selfies η καλύτερη ώρα η χειρότερη ώρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ