Βαρύ κλίμα στον ΠΑΟ - Αναμένεται συνάντηση Στραματσόνι με Αλαφούζο - iefimerida.gr

Βαρύ κλίμα στον ΠΑΟ - Αναμένεται συνάντηση Στραματσόνι με Αλαφούζο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2015 ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό. Τετ-α-τετ Γιάννη Αλαφούζου και Αντρέα Στραματσόνι.

Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας στον Παναθηναϊκό μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Τα πολλά παράπονα του Στραματσόνι από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του, δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη και κάποιο πρόστιμο αν και όλα θα αποφασιστούν έπειτα από συνατηση που θα έχει ο Ιταλός τεχνικός με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το «παρών» δεν αποκλείεται να δώσουν και οι Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος ενώ στο 10ήμερο που θα ακολουθήσει θα αποφασιστούν και οι μεταγραφικοί στόχοι της επόμενης μέρας.

Ο Στραματσόνι ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό πως για περίπου 10 λεπτά, τα «έψαλε» στους παίκτες του μέσα στα αποδυτήρια, δίνοντας κατά κάποιο τρόπο το στίγμα της επόμενης μέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ