Μητσοτάκης: Στις 10 Ιανουαρίου είναι μια άλλη εκλογή -Καλώ τους 400.000 ψηφοφόρους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Στις 10 Ιανουαρίου είναι μια άλλη εκλογή -Καλώ τους 400.000 ψηφοφόρους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαίωσε πριν λίγα λεπτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όπως δείχνουν τα αποτελέσματα έρχεται δεύτερος, ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί και ότι ο δεύτερος εκλογικός γύρος θα γίνει κανονικά στις 10 Ιανουαρίου.

«Στις 11 Ιανουαρίου ξημερώνει μια καινούργια ημέρα για τη ΝΔ και την Ελλάδα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από το στρατηγείο του, λίγο μετά τα μέσανυχτα, κάνοντας λόγο για ρεύμα δημιουργικής ανανέωσης που στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στις 10 Ιανουαρίου θα είναι νικηφόρο καθώς είπε, πρόκειται για άλλη εκλογή.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τους 400.000 πολίτες που ψήφισαν και είπε ότι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ ενώθηκαν με νέους φίλους του κόμματος.
«Η σιωπηλή πλειοψηφία δεν είναι σιωπηλή. Έστειλαν το μήνυμα να ξανακάνουμε τη ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, ανανεωμένη και αξιόπιστη κυβερνητική λύση», ανέφερε ενώ σημείωσε πως το μήνυμα όσων ψήφισαν απευθύνεται και προς την κυβέρνηση.

«Μήνυμα ενάντια στην ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση. Σήμερα ο κ. Τσίπρας κατάλαβε οτι η κοινωνία δεν ανέχεται άλλα ψέματα», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στο στρατηγείο του κ. Μητσοτάκη εκτιμούν ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης θα δώσει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Νωρίτερα, πληροφορίς ήθελαν τον κ. Γεωργιάδη να ανακοινώνει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι θα εκφράσει τις προθέσεις του αφού ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΝΔ εκλογές ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ