Εκλογές ΝΔ: Προηγείται σταθερά ο Μεϊμαράκης -Ποιος είναι δεύτερος - iefimerida.gr

Εκλογές ΝΔ: Προηγείται σταθερά ο Μεϊμαράκης -Ποιος είναι δεύτερος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η καταμέτρηση ψήφων στη Συγγρού, με τα πρώτα αποτελέσματα στην επικράτεια να δείχνουν ότι προηγείται σταθερά και μακράν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στις 22:00 με καταμετρημένο το 22% των ψήφων (χωρίς όμως να υπάρχουν αποτελέσματα από την Α και τη Β Αθήνας) το αποτέλεσμα διαμορφωνόταν ως εξής:

  • Μεϊμαράκης: 46%
  • Τζιτζικώστας:25% 
  • Μητσοτάκης: 23%
  • Αδωνις: 7%

Μητσοτάκης: Είμαι δεύτερος, θα πάμε σε δεύτερο γύρο

Μισή ώρα αργότερα, στις 22:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω κύκλων του αμφισβήτησε το αποτέλεσμα αυτό (που προκύπτει από την ενσωμάτωση του 22%). «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειναι στο 30%. Η διαφορα ειναι πολυ μικρότερη απο αυτη που λέγεται και γράφεται. Παμε στο Β´ γυρο και θα κερδίσουμε τη ΝΔ», δήλωνε χαρακτηριστικά το περιβάλλον του υποψηφίιου.

Νωρίτερα, μια φωτογραφία από υπολογιστή της Συγγρού όπου περνιούνται τα αποτελέσματα, έδειχνε το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση με ενσωματωμένο το 6,59% των ψήφων.

Οπως φαίνεται λοιπόν από αυτή, με ενσωματωμένο το 6,59% του αποτελέσματος, όπως προκύπτει από την καταμέτρηση σε 82 από τα συνολικά 1.245 τμήματα της επικράτειας πρώτος με διαφορά έρχεται ο Ευάγγγελος Μεϊμαράκης, ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τρίτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας και τέταρτος ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, σε 10.531 ψηφοδέλτια που έχουν καταμετρηθεί καταγράφονται τα εξής ποσοστά:

  • Ευάγγελος Μεϊμαράκης: 4.968 (47,4%)
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: 2.514 (23,99%)
  • Απόστολος Τζιτζικώστας: 2.378 (22,69%)
  • Αδωνις Γεωργιάδης: 621 (5,93%)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ