Καθηγήτρια θρησκευτικών καταδικάστηκε για τις σεξουαλικές ορμές της - iefimerida.gr

Καθηγήτρια θρησκευτικών καταδικάστηκε για τις σεξουαλικές ορμές της

Αγγλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αχαλίνωτη σεξουαλική της λίμπιντο ήθελε να ικανοποιήσει μία καθηγήτρια θρησκευτικών στην Μ. Βρετανία, με έναν 14χρονο μαθητή της. Η 24χρονη Kathryn Roach για να πετύχει τον στόχο της, έστειλε συνολικά 205 μηνύματα στο κινητό του εφήβου.

Ο νεαρός με τον καταιγισμό μηνυμάτων καυτού σεξουαλικού περιεχομένου, άρχισε να την φαντάζεται στον ύπνο του. Μην αντέχοντας να γνωρίζει μόνον ο ίδιος πως έχει... πέραση, εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του την ιδιότυπη σχέση του με την καθηγήτρια, η οποία επί τρεις μήνες, από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο προσπαθούσε να κάνει πράξεις τις φαντασιώσεις της.

Η καθηγήτρια στο Ρωμαιοκαθολικό γυμνάσιο του Astley Bridge στο Μπόλτον στάθηκε άτυχη τελικά όταν οι φήμες έφθασαν μέχρι τα αυτιά της διευθύντριας του σχολείου, η οποία την παρέπεμψε στο δικαστήριο.

Ενώπιον της δικαιοσύνης, η νεαρή καθηγήτρια παραδέχθηκε της πράξεις της, και καταδικάστηκε για απόπειρα αποπλάνησης, ευτυχώς για την ίδια σε έξι μήνες με αναστολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ