Ανοιγμένοι τάφοι και τρωκτικά στο Νεκροταφείο της Ανάστασης στον Πειραιά - iefimerida.gr

Ανοιγμένοι τάφοι και τρωκτικά στο Νεκροταφείο της Ανάστασης στον Πειραιά

νεκροταφείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικίνδυνη εστία μολύνσεως αποτελεί το Νεκροταφείο της Ανάστασης στο κέντρο του Κερατσινίου, στην Δραπετσώνα του Πειραιά. Μακάβριες εικόνες με σπασμένους τάφους, σκορπισμένα οστά, αλλά και διάσπαρτες μικρές χωματερές συμπληρώνουν το σκηνικό.

Κάθε βήμα των πολιτών εντός του Νεκροταφείου γίνεται με κλειστή την μύτη λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής διαμαρτύρονται, και εκφράζουν κινδύνους για την δημόσια υγεία, καθώς τα σπασμένα οστεοφυλάκια, τα σκουπίδια και φυσικά τα τρωκτικά που λυμαίνονται τον χώρο συντελούν μία επικίνδυνη κατάσταση.

Όπως λένε πολλοί κάτοικοι, πρέπει να βρεθεί μία λύση, δηλαδή, ή να καθαριστεί, ή να απομακρυνθεί από την περιοχή. Το Νεκροταφείο της Ανάστασης έχει σταματήσει εδώ και χρόνια τις τριετείς ταφές, όμως παραμένει ακόμη σε λειτουργία, λόγω των οικογενειακών τάφων που ακόμη λειτουργούν. Έστω και έτσι όμως, όπως λένε περίοικοι, δεν επιτρέπεται ένας ιερός χώρος να έχει αφεθεί... στο έλεος της βρώμας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ