Εκαναν χριστουγεννιάτικο πάρτι «ρεφενέ» στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Εκαναν χριστουγεννιάτικο πάρτι «ρεφενέ» στο Μαξίμου

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χριστουγεννιάτικη γιορτή είχαν χθες το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός μαζί με τα παιδιά των εργαζομένων στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μέρες που είναι, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση, υπό την προϋπόθεση όμως ότι το πάρτι θα είναι... «ρεφενέ»!

Έτσι, όπως μεταφέρουν στο iefimerida.gr άνθρωποι που ήταν εκεί, όσοι πήγαν στην εκδήλωση συμφώνησαν και έβαλε ο καθένας ξεχωριστά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου τα φαγητά και τα ποτά να μην επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Το μενού δεν είχε μόνο αναψυκτικά και... νερό, αλλά κουραμπιέδες και μελομακάρονα, όπως και ποτά και σαντουιτσάκια. Τα παιδιά των υπουργών (που δεν είχαν προσκληθεί οι ίδιοι!) μαζί με αυτά του πρωθυπουργού αλλά και των υπαλλήλων έπαιξαν και το απόλαυσαν με την ψυχή τους. Την τιμητική του, βέβαια, είχε το... πιάνο στο σαλόνι. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός λοιπόν έμεινε όλη την ώρα με τους καλεσμένους του με τις selfie φωτογραφίας να βρίσκονται στην ημερησία διάταξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ