Τέλος ο Ντράγκαν Σάκοτα από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Τέλος ο Ντράγκαν Σάκοτα από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αποκλεισμοί της ΑΕΚ από το Κύπελλο και την Ευρώπη και οι σερί ήττες στο τελευταίο διάστημα είχαν δημιουργήσει πολύ άσχημο κλίμα.

Ακόμη και εντός αποδυτηρίων ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε... χάσει το παιχνίδι και η ομάδα έδειχνε να παίζει στον «αυτόματο» και με μόνη πυξίδα το ταλέντο και το πάθος των παικτών. Τα μεγάλα λάθη στην διαχείριση του αγώνα και στις επιλογές των ξένων, με το μπάχαλο των τελευταίων ημερών να κάνει άνω – κάτω την ομάδα, ανάγκασαν τον Μάκη Αγγελόπουλο να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο. Ειδικά μετά τις αποδοκιμασίες χθες στο ΟΑΚΑ και τις δηλώσεις εναντίον του κόσμου, ήταν δύσκολο ο Σάκοτα να μείνει στην τεχνική ηγεσία.

Πάντως, ο Σάκοτα θα μείνει στην ομάδα από άλλο πόστο και το πιθανότερο είναι να γίνει επικεφαλής των Ακαδημιών, με τον Αγγελόπουλο να αναζητά ξένο προπονητή πια για την Ενωση. Τέλος, μένει να φανεί αν μαζί με τον Ντράγκαν Σάκοτα αποχωρήσει και ο Ντούσαν Σάκοτα που ήταν έντονα δυσαρεστημένος και απογοητευμένος για τις αποδοκιμασίες προς τον πατέρα του και προς τον ίδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ντραγκαν σακοτα αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ