Το Ποτάμι σαρκάζει την κυβέρνηση: Είναι σε παράλληλο σύμπαν - iefimerida.gr

Το Ποτάμι σαρκάζει την κυβέρνηση: Είναι σε παράλληλο σύμπαν

Thodoris Manolopoulos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σαρκαστικό τρόπο αναφέρθηκε το Ποτάμι στην άρον-άρον απόσυρση του παράλληλου προγράμματος από την κυβέρνηση.

«Ανικανότητα, προχειρότητα, συνέχιση της κοροϊδίας ή όλα αυτά μαζί;» διερωτάται σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Οπως σημειώνει «το περιβόητο «παράλληλο πρόγραμμα» της κυβέρνησης, γραμμένο στο πόδι, με δεκάδες ασάφειες και διευθετήσεις ρουσφετιών, μαζεύτηκε τελικά άρον-άρον, επειδή δεν πήρε την άδεια από τους συνομιλητές της κυβέρνησης. 'Αλλη μια «σκληρή διαπραγμάτευση» έληξε άδοξα, με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να συνεχίζουν να πουλούν το παραμύθι «εμείς θέλουμε, αλλά δεν μας αφήνουν»».

Το Ποτάμι υπενθύμισε επίσης πως είχε δηλώσει εξ αρχής «ότι σε αυτό το θέατρο δε συμμετέχει, γι' αυτό και αποχώρησε από τη Βουλή. Η χώρα έχει όντως ανάγκη από μια σειρά τολμηρές μεταρρυθμίσεις, που θα υπερβαίνουν το μνημόνιο. Αυτές όμως δεν μπορούν να γίνουν από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ζουν σε παράλληλο οπισθοδρομικό σύμπαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι παράλληλο πρόγραμμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ