Μεγάλη Εβδομάδα "σταυρώνεται" ο Άκης - iefimerida.gr

Μεγάλη Εβδομάδα "σταυρώνεται" ο Άκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας -πιθανότατα Μ.Δευτέρα ή Μ.Τρίτη- θα κατατεθεί τελικά η πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων στη Βουλή.Σύμφωνα με πληροφορίες της 'iefimerida', η σχετική απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι καθώς ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει πως η πρόταση θα πρέπει να συζητηθεί εντός 15 ημερών από την κατάθεσή της, δεν θα ήταν καλό να ανοίξει εσπευσμένα η Βουλή εντός των διακοπών του Πάσχα μόνο για αυτό τον λόγο. Έτσι, η πρόταση θα συζητηθεί κανονικά στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά το άνοιγμα της Βουλής, την Πρωτομαγιά.

Παρά την οργίλη ανακοίνωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου πάντως, με την οποία μιλούσε για 'ατόπημα' στο οποίο οδηγούν κάποιοι την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και προειδοποιούσε για "αποστωμοτικές απαντήσεις" εκ μέρους του, η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στη διερεύνηση της υπόθεσης. "Έχουμε ρητή εντολή από τον λαό για 'όλα στο φως' και δεν θα σταματήσουμε πουθενά", υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς σχετικά, διαβεβαιώνοντας ότι δεν αφορά την κυβέρνηση σε ποια πρόσωπα αναφέρεται η υπόθεση και επιμένοντας στον αντίποδα πως ενδιαφέρεται "να διερευνηθεί πλήρως και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσα πρόσωπα εμπλέκονται, πολιτικά ή μη". Υποστηρίζοντας δε πως "δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε καμία περίπτωση", επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να καλύψει κανέναν, απαντώντας εμμέσως σε όσους την κατηγορούν ότι ενδίδει σε κάποιου είδους 'εκβιασμό' του Άκη Τσοχατζόπουλου, επιφυλάσσοντάς του ασυλία, επειδή 'γνωρίζει πολλά'...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ