Δημήτρης Παπανώτας: Ο Αλέξης Τσίπρας του lifestyle - iefimerida.gr

Δημήτρης Παπανώτας: Ο Αλέξης Τσίπρας του lifestyle

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις καυτές εξελίξεις στο συναρπαστικό σίριαλ Παπανώτα-Μπαλατσινού που έχει γίνει μεγαλύτερο trend και απ’ το «Χιβ» του Πολάκη.

Ο κόσμος έχει ήδη πάρει θέση στο πλευρό του γλυκομίλητου Παπανώτα, γιατί στο πρόσωπό του βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα του Life Style.

Έναν αδικημένο, ανυπεράσπιστο νέο (στόμα έχει και μιλιά δεν έχει), ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει την αιμοσταγή Τρόικα της Μπαλατσινού, που θέλει να τον ταπεινώσει πριν η επανάσταση του Παπανώτα γενικευτεί και μετατραπεί σε επανάσταση των Ποπολάρων των πάνελ.
Ο Δημήτρης με το αετίσιο μάτι του κατάφερε να εντοπίσει και να αποκαλύψει, τον δοσίλογο, γερμανοτσολιά που μας έβαλε στο μνημόνιο. Δεν είναι πολιτικός, δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας. Ο Κωστόπουλος είναι, ο οποίος με το που άνοιξε το πρώτο περιοδικό, άνοιξε και την Κερκόπορτα της ελληνικής οικονομίας στον Μαζούτ και τον Τόμσεν. Αφού για να τον τιμήσει ο Ντάισελμπλουμ ζήτησε το μεσοπρόθεσμο να κυκλοφορήσει σε ένθετο μαζί με το «Nitro».

Ο Φον Δημητράκης απ’ την πρώτη στιγμή της κόντρας με την Μπαλατσινού αυτοπροσδιορίστηκε ως το θύμα της υπόθεσης: «Ξεκίνησε μια απρόκλητη επίθεση και δεν ήμουν παρών για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου». Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχει και το βήμα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο Δημήτρης. Μόνο 3 ώρες την ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα βγαίνει στην τηλεόραση. Τι να προλάβει να πει σε 15 ώρες; Ούτε την εισαγωγή της υπεράσπισης του δεν προλαβαίνει να ξεκινήσει.
Στη συνέχεια, ο ανυπεράσπιστος Δημήτρης εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο ίδιος: «Προσπάθησα να αντιμετωπίσω την επίθεσή της με χιούμορ, αλλά επιμένει και με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς». Απαράδεκτη η Μπαλατσινού.

Δεν έπρεπε να θυμώσει, ούτε να παρεξηγηθεί γιατί το χιούμορ του Παπανώτα είναι σαν του Ανευλαβή. Λεπτό και διακριτικό. Ποιος άλλωστε δεν θα καταλάβαινε ότι ο Δημήτρης έκανε πλακίτσα όταν έγραφε:
«Πρέπει να χειροκροτούμε την κάθε ματαιόδοξη μανιώδη καταναλώτρια, την κάθε άρρωστη με την εικόνα της, την κάθε τεκνατζού πρώην σύζυγο και, κατά τα άλλα, καλή μητέρα, την κάθε σκληρή και εγωίστρια που εγκαταλείπει ένα γάμο όταν ο φορτόγκας σύζυγος μείνει στον άσσο;». Το διαβάζεις και όχι μόνο δεν παρεξηγείσαι, αλλά κάνεις και καινούρια νεφρά απ’ τα γέλια. Καλύτερο και απ’ τα ανέκδοτα του Στάθη στους «Ράδιο-Αρβύλα» είναι.

Και ο Δημήτρης δεν σταμάτησε εκεί, την επίθεση αγάπης στην Τζένη. Είπε και άλλα: «Εγώ για την κυρία Μπαλατσινού, εδώ και δύο δεκαετίες, μιλούσα με καλά λόγια». Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε τα καλά λόγια του Παπανώτα είναι τα εξής: «Κάποιες κυρίες που κυκλοφορούν στο Ολυμπιακό Στάδιο τις Παρασκευές και τις βλέπουν μπαταρισμένες -δέκα φορές στην κοιλιά, στο στήθος, παντού- δεν τα κάνουν εν κρυπτώ. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει! Επίσης, το γονίδιο κάποιων κυριών δεν είναι τόσο ισχυρό για να είναι τόσο πλαστικές!». Φανταστείτε να μην μιλούσε και με καλά λόγια τι θα έλεγε ο Δημήτρης.

Ότι η Μπαλατσινού κάθε βράδυ βάζει τη μάσκα του Ευλογητού (του Φώσκολου) και βγαίνει παγανιά μαζί με τον Έντουαρντ Κάλεν απ’ το Twilight για να ρουφήξει αίμα αθώων κορασίδων ώστε να ξανανιώσει (Δημήτρη ωραίο σενάριο είναι τώρα που το διαβάζω, πόσταρε το αν θες αύριο στο Facebook. Δεν θα σου ζητήσω πνευματικά δικαιώματα).

Και επειδή ο Παπανώτας κάνει σοβαρή δημοσιογραφία (κατά δήλωσή του) και ασχολείται με θέματα όπως η θεωρία της σχετικότητας και της κβαντικής μηχανικής, είπε να κάνει και ένα σχόλιο που θα ζήλευε και ο Στίβεν Χόκινγκ:
«Να σταματήσουν να μας προκαλούν και να μας κουνούν το δάχτυλο! Αλλά εδώ η κ. Μπαλατσινού δεν σεβάστηκε την επί 25 χρόνια ευεργέτιδά της. Θα σεβαστεί εμένα;». Προσοχή, προσοχή!!! Μην προσπαθήσετε να βρείτε ποια είναι η επί 25 χρόνια ευεργέτιδα της κ. Μπαλατσινού (αφού η Τζένη είναι 75 σύμφωνα με τον Παπανώτα η ευεργέτιδά της θα είναι 100. Άρα παίζει να εννοεί τον επίτιμο). Έχει ήδη μπει στη λίστα με τις «αιώνιες απορίες» δίπλα στο «Σε τι χρησιμεύει η τρύπα στα ντόνατς;» και το «Όταν ο Χάνιμπαλ Λέκτερ θέλει να φάει φρούτο τρώει τον Πίκο-Απίκο από την Φρουτοπία;».
Με τη διεισδυτική του ματιά και την διχαλωτή του γλώσσα ο Δημήτρης προέβη και σε μια ακόμα συνταρακτική αποκάλυψη. Ενημέρωσε τον κόσμο ότι ο Κωστόπουλος είναι «φορτόγκας σύζυγος» γιατί έχει μαζέψει όλη την κρατική διαφήμιση (και το χαράτσι της ΕΡΤ εκείνος το παντελονιάζει) και τα λεφτά τα έχει κάνει μασούρια και τα ‘χει καταχωνιάσει.

Ανοιχτή πρόσκληση στον αγαπητό Παπανώτα. Να μαζευτούμε ένα βράδυ οι δυο μας στου Κωστόπουλου και να αρχίσουμε να ψάχνουμε κάτω απ’ το στρώμα του για πενηντάευρα. Πάω στοίχημα ότι αν μας ακούσει θα σηκωθεί να ψάξει και αυτός μπας και βρει τίποτα.
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε πάντως, αλλά ο Παπανώτας την ξέρει την Τζένη καλύτερα απ’ ότι ο Κωστόπουλος που έζησε μαζί της 25 χρόνια (μεγάλο πράγμα να βλέπεις τον άλλον 10 λεπτά και να καταλαβαίνεις τα πάντα γι’ αυτόν. Αυτό το χάρισμα το ‘χει ο Παπανώτας και η κυρά-Δέσποινα στον Μπακαλόγατο του Ζήκου). Αφού τώρα την Πρωτοχρονιά που θα ανταλλάξουν δώρα με την Μπαλατσινού, θα τον πάρει τηλέφωνο ο Πέτρος να τον ρωτήσει τι προτιμάει. Μην πάνε τσάμπα τα λεφτά της κρατικής διαφήμισης.
Κλείνοντας, ας θυμηθούμε τα σοφά λόγια του Παπανώτα περί εκτίμησης ή απόρριψης: «Ζούμε στο 2015. Μάθαμε ελπίζω να εκτιμούμε η να απορρίπτουμε κάποιον όχι για αυτό που διαθέτει ανάμεσα στα πόδια του, αλλά για το ήθος, το περιεχόμενο και την καλλιέργεια του». Ακριβώς. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση Δημήτρη μου ελλοχεύει ένας μεγάλος κίνδυνος. Να διαπιστώσεις ότι το ήθος, το περιεχόμενο και η καλλιέργεια του ανδρός, είναι σαν αυτό που διαθέτει ανάμεσα στα πόδια του. Και τότε η απογοήτευση είναι τεράστια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ