Μυτιλήνη: Μετέφεραν σε καρότσα αγροτικού γυναίκα που έσπασε το πόδι της [εικόνες] - iefimerida.gr

Μυτιλήνη: Μετέφεραν σε καρότσα αγροτικού γυναίκα που έσπασε το πόδι της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τραγικές ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος υγείας φέρνουν στο φως ένα τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες στο Πλωμάρι της Λέσβου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία αγρότισσα έσπασε το πόδι της κατά την διάρκεια των εργασιών που έκανε στο χωράφι. Η οικογένεια της αγρότισσας επικοινώνησε αμέσως με το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου προκειμένου να σταλεί ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο αφού και τα δύο που υπάρχουν στο Κ.Υ. είναι σε ακινησία λόγων μηχανικών βλαβών. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας ενημέρωσαν ότι θα στείλουν γιατρό και μόνο στην περίπτωση που εκείνος κρίνει ότι χρειάζεται μεταφορά της ασθενούς, θα καλούσαν ασθενοφόρο από την Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr που έφερε στη δημοσιότητα το περιστατικό, ο γιος της αγρότισσας μαζί με άλλους αγρότες, έβαλε την μητέρα του πάνω σε μία καρότσα αγροτικού προκειμένου να την μεταφέρει μέχρι ενός σημείου και από εκεί να την παραλάβει το ΕΚΑΒ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως καταγγέλλει ο γιος της άτυχης γυναίκας, από την ώρα που χτύπησε η μητέρα του μέχρι την ώρα που την παρέλαβε το ασθενοφόρο πέρασαν περίπου 3,5 ώρες .

Μυτιλήνη: Μετέφεραν σε καρότσα αγροτικού γυναίκα που έσπασε το πόδι της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η φωτογραφία από το lesvosnews.gr ενδεικτική της τραγικής έλλειψης ασθενοφόρων στην Μυτιλήνη

Μυτιλήνη: Μετέφεραν σε καρότσα αγροτικού γυναίκα που έσπασε το πόδι της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότισσα ΕΚΑΒ Μυτιλήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ