Αναζητούν τους δράστες που ξυλοκόπησαν τον Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια - iefimerida.gr

Αναζητούν τους δράστες που ξυλοκόπησαν τον Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις Αρχές να υποστηρίζουν πως η επίθεση σε βάρος του βουλευτή, Βασίλη Οικονόμου, που έγινε σε εστιατόριο στα Εξάρχεια ήταν μία οργανωμένη κίνηση και όχι ένα τυχαίο περιστατικό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μάλιστα θεωρούν πως είχε προηγηθεί ακόμα και παρακολούθηση από τα συγκεκριμένα άτομα.
Οι αστυνομικοί πήγαν το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή και προσπάθησαν να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που είναι πολύ πιθανό να αναμεμειγμένη και στο επεισόδιο με τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και στο έντονο περιστατικό με τον Πάνο Σκουρλέτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει σχηματίσει μια εικόνα για την ομάδα που κρύβεται πίσω από τα κράνη και τις κουκούλες, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Οικονόμου επίθεση εξάρχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ