Ομολογία Τόσκα: Υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια και σε κάποιες περιοχές της Δυτικής Αττικής - iefimerida.gr

Ομολογία Τόσκα: Υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια και σε κάποιες περιοχές της Δυτικής Αττικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την δυσκολία μετακίνησης και αποκλεισμού ανθρώπων σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και ορισμένα σημεία στην Δυτική Αττική, μίλησε ο Νίκος Τόσκας.

«Υπάρχουν περιοχές στις οποίες υπάρχει μορφή άβατου και αποκλεισμού ανθρώπων. Και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Υπάρχει πρόβλημα κίνησης μέσα στα Εξάρχεια του οποιουδήποτε έχει μια δημόσια θέση ή όποιου έχει διαφορετικές αντιλήψεις και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Αλλά υπάρχει και σε άλλες περιοχές. Υπάρχει άβατο και σε ορισμένες περιοχές της Δυτικής Αττικής» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον Real Fm.

Σχετικά με την επίθεση ξυλοδαρμού κατά του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου ο κ Τόσκας σημείωσε ότι «το πιθανότερο είναι, όπως είπα και στον ίδιο, να τον παρακολουθούσαν και να ήταν οργανωμένη η επίθεση». «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει κανόνες αποκλεισμού χώρων και ιδεών» σημείωσε ο κ. Τόσκας.

«Η τυφλή βία μπορεί να αντιμετωπιστεί όχι μόνο αστυνομική χρήση αλλά και πολιτικά. Ο συνδυασμός πολιτικής αντιμετώπισης και αστυνομικής δράσης είναι το μείγμα το οποίο θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε» σημείωσε ο κ. Τόσκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόσκας εξάρχεια δυτική Αττική άβατο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ